Qui som

Aquest emblemàtic restaurant vegetarià, va obrir al 1990, de la mà d’Odina Capo, filla del Professor Nicolás Capo, intentant portar al gran públic, una de les màximes nutricionistes/filosòfiques que el seu pare utilitzava molt sovint, (que el menjar sigui el teu aliment i el teu aliment la medicina), frase del filòsof Hipòcrates, que ja en els orígens de la nostra civilització, donava ja molta importància a una “bona alimentació”.

L’actual equip, jove i creatiu, amb les netes del Professor Capo al davant, dona al restaurant, l’etiqueta d’un dels millors vegetarians de Barcelona. Tradició familiar, ecologia, modernitat, calidesa, implicació, familiaritat… són els ingredients principals que utilitza l’equip de L’Hortet, per poder-vos oferir no només un menjar saludable, tradicional i modern a la vegada, sinó també un espai molt agradable per poder lo gaudir, sol o amb els teus.

L’Hortet, amb tocs més tradicionals al migdia i amb més modernitat a la nit, està situat al cor del Raval, un dels millors barris des del punt de vista d’oferta gastronòmica de la ciutat. Al setembre de 2013, L’Hortet inicia una nova etapa nocturna, que li porta com a repte principal situar-se al capdavant de l’oferta gastronòmica del barri, i no només com a restaurant vegetarià, sinó com a restaurant modern amb la intenció també, de millorar i aprendre cada dia.

 

entrada hortet detalle
Benvinguts a L’Hortet

Una miqueta d’història

Nicolás CapoNicolás Capo, gran activista a l’època republicana i durant la dictadura, va desenvolupar una gran labor en pro del Naturisme trofològic (compatibilitat dels aliments ovo/lacteo-vegetarians), als anys 30. La seva gran implicació i l’aportació que el Professor Capo va fer, van calar a fons a la seva família, portant-la a establir L’Hortet a principis dels anys 90, al cor del raval, on les paraules de l’avi Capo encara ressonen per les seves parets. http://www.nicolascapo.com/